Τελευταία Κυκλοφορία:

assets/content/images/music/discography/MpleFeggariouKataigida_60px.jpg

Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα
- 2010
Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Λεωνίδα Κόση με 11 τραγούδια που γράφτηκαν στην περίοδο 1996-2006

Τελευταία Νέα:

Κυκλοφόρησε το "Μπλε Φεγγαριού Καταγίδα"

Κυκλοφόρησε στις αρχές του 2011 ο πρώτος δίσκος του Λεωνίδα Κόση "Μπλε Φεγγαριού Καταγίδα"


 
 
assets/content/images/music/discography/MpleFeggariouKataigida_300px.jpg

Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα

- CD 2010

Το "Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα" είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Λεωνίδα Κόση και περιέχει 11 τραγούδια που γράφτηκαν στην περίοδο 1996-2006.

Στον δίσκο αυτό ο Λεωνίδας Κόσης συνδυάζει μιά εγκεφαλική προσέγγιση που θυμίζει Peter Gabriel, την συναισθηματική φόρτιση που χαρακτηρίζει τον Seal και μιά αισθησιακή αγριάδα που συχνά παραπέμπει σε Lennie Kravitz.

assets/content/images/music/discography/Under the Skin - Cover LARGE.jpg

Under the Skin

Yiannis Tryfon
Indie - CD 2007

Το "Under the Skin" είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Τρύφωνα. Η μουσική είναι μίγμα rock και electronica. Τραγούδια όπως το "Sunday Afternoon", με τα πλούσια vocals του Λεωνίδα Κόση παραπέμπουν σε νοσταλγικές παληές εποχές, ενώ το "Clean", που συνδυάζει ρυθμούς hip hop με ακουστική κιθάρα θα μπορούσε να είχε γραφτεί και από τον Wyclef Jean.

assets/content/images/music/discography/CyprusThing_900x900.jpg

Cyprus Thing

Compilation
OliveTree Music - CD 2003

Η δεύτερη κυκλοφορία της Olive Tree Music, που αποτελείται από 29 tracks σε ένα διπλό CD, με συμμετοχές καλλιτεχνών από Κύπρο, Ελλάδα, Τουρκία, ΗΠΑ, Βρεττανία και Νορβηγία. Το πρώτο CD της συλλογής φέρει τον τίτλο Urban, με μουσική που κινείται σε R'n'B, hop hop και reggae ρυθμούς. Το δεύτερο CD ονομάζεται World και περιέχει κατεξοχήν ethnic ακούσματα.

 
Η Καμήλα Video by creepthe00 Βασιλική 3 Τραγούδια Δώρο Για όλα φταίω εγώ Δεν έπρεπε Όνειρα απατηλά Τότε ίσως Αν πιστεύω μόνο εγώ Ο τρελλός Τέλειωσε Είμαι αυτό - δεν είμαι αυτό
Copyright © 2010 Leonidas Kossis, All Rights Reserved