Εκδόσεις του "Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα":

assets/content/images/music/discography/MpleFeggariouKataigidaCD_60px.jpg

Τελευταία Νέα:

Κυκλοφόρησε το "Μπλε Φεγγαριού Καταγίδα"

Κυκλοφόρησε στις αρχές του 2011 ο πρώτος δίσκος του Λεωνίδα Κόση "Μπλε Φεγγαριού Καταγίδα"


 
 

Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα

- CD 2010


Το "Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα" είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Λεωνίδα Κόση και περιέχει 11 τραγούδια που γράφτηκαν στην περίοδο 1996-2006.

Στον δίσκο αυτό ο Λεωνίδας Κόσης συνδυάζει μιά εγκεφαλική προσέγγιση που θυμίζει Peter Gabriel, την συναισθηματική φόρτιση που χαρακτηρίζει τον Seal και μιά αισθησιακή αγριάδα που συχνά παραπέμπει σε Lennie Kravitz.

 Η προδοσία, η νοσταλγία, ο θυμός, η ελπίδα, η μετάνοια, η απόγνωση, η ψευδαίσθηση, είναι μερικά από τα θέματα που θα βρεί κανείς κρυμμένα πίσω από τα λόγια και τις μελωδίες του καλλιτέχνη, όμως, το εγχείρημα του παραμένει σχετικά απλό, ταπεινό και προσιτό.

Κάποιες στιγμές ατμοσφαιρικός και μελαγχολικός, με αναφορές από την δεκαετία του 70, και άλλες στιγμές κάπως πιό θρασύς, σε ύφος εναλλακτικού ποπ-ροκ, ο δίσκος ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται σταδιακά με κάθε καινούργιο άκουσμα.

Με μελωδίες και στίχους που παραπέμπουν σε βαθιές, μεταμορφωτικές εμπειρίες, μερικά από τα τραγούδια περιέχουν πολυεπίπεδους, θα μπορούσε να πεί κανείς 'μεταφυσικούς' απόηχους και μιά ιδιαιτερη - εάν όχι κάποιες φορές έντoνη - συναισθηματική δόνηση, έντεχνα επενδυμένη με (αρκετά) εύπεπτα μουσικά σχήματα.

 
Η Καμήλα Video by creepthe00 Βασιλική 3 Τραγούδια Δώρο Για όλα φταίω εγώ Δεν έπρεπε Όνειρα απατηλά Τότε ίσως Αν πιστεύω μόνο εγώ Ο τρελλός Τέλειωσε Είμαι αυτό - δεν είμαι αυτό
Copyright © 2010 Leonidas Kossis, All Rights Reserved