Τελευταία Κυκλοφορία:

assets/content/images/music/discography/MpleFeggariouKataigida_60px.jpg

Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα
- 2010
Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Λεωνίδα Κόση με 11 τραγούδια που γράφτηκαν στην περίοδο 1996-2006

Τελευταία Νέα:

 
 

 Στον δίσκο αυτό ο Λεωνίδας Κόσης συνδυάζει μιά εγκεφαλική προσέγγιση που θυμίζει Peter Gabriel, την συναισθηματική φόρτιση που χαρακτηρίζει τον Seal και μιά αισθησιακή αγριάδα που συχνά παραπέμπει σε Lennie Kravitz.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την ammosmusic σε δύο εκδόσεις: Σε Luxury Edition CD, με τρίπτυχο digipack και 16σέλιδο βιβλιαράκι με artwork και στίχους και σε οικονομικό Street Edition CD.

Που θα τον βρείτε

Το "Μπλε Φεγγαριού Καταιγίδα" είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα Metropolis, τα Public και σε άλλα επίλεκτα δισκοπωλεία της επαρχείας, στην Κύπρο, και κατά παραγγελία σε δισκοπωλεία στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Αμερική, μέσω του δίκτυου CDBaby. Μπορείτε επείσης να τον παραγγείλετε online στο leonidaskossis.gr, στο ammosmusic.com για αποστολή μέσω ταχυδρομείου σε Ελλάδα και Κύπρο, και σε μορφή mp3, είτε σαν άλμπουμ είτε ανα τραγούδι στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο.

 
Η Καμήλα Video by creepthe00 Βασιλική 3 Τραγούδια Δώρο Για όλα φταίω εγώ Δεν έπρεπε Όνειρα απατηλά Τότε ίσως Αν πιστεύω μόνο εγώ Ο τρελλός Τέλειωσε Είμαι αυτό - δεν είμαι αυτό
Copyright © 2010 Leonidas Kossis, All Rights Reserved